Lyžování v Peniche

20. února 2017 v 0:06 | DK |  Erasmus - Peniche
Ne náhodou si beru s sebou zástěru.
Profesionán kuchta musí vědět v každé situaci co udělat. Né že bych byl kuchta pár exelánc, to né, ale moje kuchařské geny se začínají probouzet. Aneb, když studenti vaří, vždy se do dá žrát. Někdy jen ale jednou ! :D

Někdy se stane, že se rejže navaří. A pokud se nesní, tak logicky zbyde. No jo, jenže co s miskou rejže která je studená, a již se k ničemu nehodí?
Máme pro vás nápad. Vemte jednu sýrovou instantní polívku. Tu udělejte. Ohřejte rejži. Smíchejte dohromady.
Jak říkám, foodporn hadr :D

Dopolko vykošťování kuřata, nákup v Lidlu, poté příprava oběda.
Marinovaný filet z delfína s izraelským špenátem na česnekovém základu s francouzskou cibulkou doplněného o portugalský plátek citrónu.


No prostě luxus.



Odpoledne procházka s Ivet a kočkami z Polska okolo poloostrova k majáku a první ,,koupačka,, v Atlantiku. OK, tak jen smočení kotníků. Ale stejně. Byli jsme tam, a to se počítá.

Návštěva Dia a Gaa v jejich luxusním sídle a poté back to home. Po cestě notnost koupě otvíráku na víno u větví a pak již rychle do mrazáku.

Večer kuchtění kuřecího vývaru se zeleninou. - je doooost dobrej. Ne dobrej, je přímo luxusní !!!

Takže co se vaření týká, máme již dohodnuté prostřeno s Italy, a Poláky. Čekáme, kdo se další přihlásí. ;)




A pokud vám doteď nedošlo, proč se článek jmenuje Lyžování v Peniche tak nezoufejte, já sám to také nevím . . .
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama